ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ;

Είτε είστε ιδιοκτήτης είτε είστε ενοικιαστής, η GROHE προσφέρει μια λύση για κάθε περίπτωση για να είναι το σπίτι σας πιο προστατευμένο από το νερό και να αποφύγετε ανεπιθύμητες και κοστοβόρες ζημιές.

Από διαρροές στις οικιακές συσκευές, το ντους, την τουαλέτα ή τον νιπτήρα μέχρι και σωλήνες που σπάνε λόγω παγετού ή ακόμα και κάποιο πρόβλημα στο ακίνητο του γείτονα - οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας χρησιμοποιεί νερό κάνει το σπίτι σας ευάλωτο σε ζημιές.

Το χειρότερο πράγμα με τις διαρροές νερού είναι ότι οι μικρές διαρροές μπορεί να περάσουν απαρατήρητες για μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες, προκαλώντας σταδιακά ζημιές και προβλήματα υγρασίας πριν καν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Αυτός είναι ο λόγος που το να προστατέψετε το σπίτι σας με ένα έξυπνο σύστημα για το σπίτι που παρακολουθεί την κατανάλωση νερού και τις αλλαγές στην υγρασία είναι μια τόσο χρήσιμη ιδέα. Με το GROHE Sense και το GROHE Sense Guard μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα έξυπνου σπιτιού για προστασία από το νερό για να έχετε τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΝΕΡΟΥ GROHE SENSE – ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Το GROHE Sense, ένας έξυπνος αισθητήρας νερού που λειτουργεί με μπαταρία, μπορεί να τοποθετηθεί στα δωμάτια ή σε άλλα μέρη του σπιτιού, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής. Αν εντοπίσει κάποια διαρροή θα σας ειδοποιήσει αυτόματα για να τη σταματήσετε πριν προκληθούν ζημιές από το νερό.

Χάρη στον κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, ο αισθητήρας νερού GROHE Sense ταιριάζει διακριτικά σε οποιοδήποτε δωμάτιο μπορεί να εμφανιστεί διαρροή από το νερό - με το σετ επέκτασης μπορεί να φτάσει ακόμα και σε δύσκολα σημεία. Ιδανικός για κουζίνες, μπάνια, κελάρια ή άλλα σημεία που είναι ευάλωτα σε ζημιές από νερό.

Διαβάστε περισσότερα για το GROHE Sense

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΕΡΟΥ GROHE SENSE GUARD – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΛΗΝΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

Το GROHE Sense Guard, ο έξυπνος ελεγκτής νερού που κλείνει το νερό αυτόματα όταν εντοπίζει διαρροή και παρακολουθεί την κατανάλωση νερού, πρέπει να εγκατασταθεί στον κύριο σωλήνα ύδρευσης. Αυτή η έξυπνη συσκευή για το σπίτι εγκαθίσταται στον σωλήνα μετά το υδρόμετρο, άρα χρειάζεται πρόσβαση στο δίκτυο σωληνώσεων.

Συνιστούμε οι ενοικιαστές να λαμβάνουν τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του σπιτιού πριν εγκαταστήσουν τη συσκευή, αφού η εγκατάσταση θα μεταβάλλει το σύστημα σωληνώσεων για πάντα."

Διαβάστε περισσότερα για το GROHE Sense Guard

ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

“Αυτό που προσδοκούσα ήταν να έχουμε περισσότερη ασφάλεια αφού μένουμε σε ένα παλιό σπίτι. Απλά για την περίπτωση που κάτι συμβεί.“

André Wefers, Γερμανία

Διαβάστε ιστορίες από τους χρήστες των προϊόντων